شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز»

اعلام جرم آمریکا علیه ۲ ایرانی به اتهام نقض تحریم‌ها

اعلام جرم آمریکا علیه ۲ ایرانی به اتهام نقض تحریم‌ها وزارت دادگستری آمریکا علیه ۲ تاجر ایرانی به دلیل نقض تحریم‌های تهران اعلام جرم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۲ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دادگستری آمریکا دو تاجر ایرانی را به تلاش برای خرید قطعات آمریکایی مورد استفاده در ساخت پهپادهای نظامی متهم کرد.

 

بر این اساس، بر پایه ادعای وزارت دادگستری آمریکا، حسین اکبری ۶۳ ساله و رضا امیدی ۶۲ ساله به اتهام پولشویی و حمایت مادی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که از سوی آمریکا در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار دارد، تحت تعقیب هستند.

 

بر اساس ادعاهای مطرح شده، اکبری مدیر عامل شرکت «ره رشد» و امیدی مدیر بازرگانی این شرکت است. هر دو متهم پیشتر در صنایع هوایی قدس، یک شرکت دولتی ایرانی فعال در حوزه هوافضا، مشغول به کار بوده‌اند و هم اکنون متواری هستند.

 

دادستان فدرال آمریکا مدعی شد این دو نفر از سال ۲۰۲۰ با نقض تحریم‌های آمریکا، اقدام به خرید قطعات مورد نیاز برای ساخت پهپادهای ایرانی از جمله پهپاد مهاجر -۶ کرده‌اند. بررسی‌های آمریکا نشان می‌دهد برخی از این قطعات در پهپادهای ایرانی که توسط روسیه در اوکراین استفاده شده، به کار رفته است.

 

جان دارام، دادستان فدرال، در بیانیه‌ای گفت: متهمان به صورت سازمان یافته اقدام به خرید قطعات آمریکایی برای ساخت پهپادهای نظامی کردند. این پهپادها علیه غیرنظامیان، نیروهای آمریکایی و متحدان ما به کار گرفته شده‌اند.

 

پیشتر در سپتامبر ۲۰۲۲، یک پهپاد مهاجر -۶ متعلق به ارتش روسیه توسط نیروی هوایی اوکراین سرنگون شد که دولت آمریکا مدعی شد بررسی‌ها نشان می‌دهد حاوی قطعات ساخت شرکت‌های آمریکایی بوده است.

 

این اتهامات درحالی مطرح می‌شوند که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها ارسال پهپاد به روسیه در جنگ با اوکراین را رد کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار