دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه برخی روستا‌ها در جنوب لبنان ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت

اعلام جرم آمریکا علیه ۲ ایرانی به اتهام نقض تحریم‌ها

وزارت دادگستری آمریکا علیه ۲ تاجر ایرانی به دلیل نقض تحریم‌های تهران اعلام جرم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۷:۳۲ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - 2025 April 02
کد خبر: ۲۷۴۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دادگستری آمریکا دو تاجر ایرانی را به تلاش برای خرید قطعات آمریکایی مورد استفاده در ساخت پهپادهای نظامی متهم کرد.

 

بر این اساس، بر پایه ادعای وزارت دادگستری آمریکا، حسین اکبری ۶۳ ساله و رضا امیدی ۶۲ ساله به اتهام پولشویی و حمایت مادی از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که از سوی آمریکا در فهرست سازمان‌های تروریستی خارجی قرار دارد، تحت تعقیب هستند.

 

بر اساس ادعاهای مطرح شده، اکبری مدیر عامل شرکت «ره رشد» و امیدی مدیر بازرگانی این شرکت است. هر دو متهم پیشتر در صنایع هوایی قدس، یک شرکت دولتی ایرانی فعال در حوزه هوافضا، مشغول به کار بوده‌اند و هم اکنون متواری هستند.

 

دادستان فدرال آمریکا مدعی شد این دو نفر از سال ۲۰۲۰ با نقض تحریم‌های آمریکا، اقدام به خرید قطعات مورد نیاز برای ساخت پهپادهای ایرانی از جمله پهپاد مهاجر -۶ کرده‌اند. بررسی‌های آمریکا نشان می‌دهد برخی از این قطعات در پهپادهای ایرانی که توسط روسیه در اوکراین استفاده شده، به کار رفته است.

 

جان دارام، دادستان فدرال، در بیانیه‌ای گفت: متهمان به صورت سازمان یافته اقدام به خرید قطعات آمریکایی برای ساخت پهپادهای نظامی کردند. این پهپادها علیه غیرنظامیان، نیروهای آمریکایی و متحدان ما به کار گرفته شده‌اند.

 

پیشتر در سپتامبر ۲۰۲۲، یک پهپاد مهاجر -۶ متعلق به ارتش روسیه توسط نیروی هوایی اوکراین سرنگون شد که دولت آمریکا مدعی شد بررسی‌ها نشان می‌دهد حاوی قطعات ساخت شرکت‌های آمریکایی بوده است.

 

این اتهامات درحالی مطرح می‌شوند که مقامات جمهوری اسلامی ایران بارها ارسال پهپاد به روسیه در جنگ با اوکراین را رد کرده‌اند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار